Wednesday, 4 April 2012

mereka CANTIK dan TIDAK SOMBONG :)

akak amoi heaxa

cantikkan akak nie ? hehe sememangnya akak yang sangat cantik ! cantik ! cantik :) mempunyai kecantikan yg semula jadi . akak amoi nie TAK SOMBONG orgnya,dya sangat la baik . tanya pasal kecantikan dekat kak amoi mesti dya jawab punya . akak amoi nie suka berkongsi rahsia kecantikannya dekat semua orang . akak amoi nie ada jual tudung ( tudung kak amoi jual laku weyhh mcm pisang goreng)tak dan na booking . bnyak lagi yg akak amoi nie jual if tak percaya korang boleh usha blog akak amoi nie
http://miniheaxabell.blogspot.com
sygg akak amoi la muahh* twinks2

akak yuyu zulaikha

nie akak yang comel ! comel ! comel ! akak yuyu nie baru 23 tahun hehehe kecik molek jep orangnya . akak yuyu pernah keluar dlm rancangan GENERASI Y rugi oooo sapa ta tengok , akak yuyu suka gelak jaa tpi tetap maintan comel jep . Yuyu Zulaikha ta pernah sombong malah dia seorang yang peramah :) setiap wall yg post kat fb mesti dya balas . Thanks akak yuyu , muaahh * kalau rajin singgah lah kat blog akak nie http://kupukupukecik.blogspot.com 

tamat la entry untuk kali nie . bubye :)
 

No comments:

Post a Comment